Uw winkelwagen is leeg!

Humanity First focust op het behouden en beschermen van het menselijk leven en waardigheid.

Met wereldwijde samenwerking, streeft Humanity First om het lijden dat wordt veroorzaakt door natuurrampen en menselijke conflicten te verlichten, vrede en begrip te bevorderen en versterken van het vermogen van mensen om zichzelf te helpen.

Humanity first is geregistreerd in 41 landen verspreidt over 6 continenten en is actief met humanitaire ontwikkelingsprojecten en geeft reactie op rampen sinds 1994. In dit zijn de aardbevingen van Turkije, Pakistan, Japan en Iran geconcludeerd, overstromingen in Afrika en Zuid Amerika, stormen en tsunamis in de VS, Indonesiё en Bangladesh en conflicten in Oost-Europa.

Meer dan 93% van de donaties worden direct aan hulpprojecten gespendeerd. Met de meerderheid van onze arbeiders als gediplomeerde ingenieurs en clinici werkend als vrijwilliger met preferentiële tarieven voor materialen mogelijk gemaakt door globale inkoop.

Step By Step gelooft dat ieder mens recht heeft om in een omgeving te leven waar eten, kleding en een thuis evident is. Wij geloven dat je een persoon helpt als hij of zij zichzelf kan helpen in plaats van geholpen worden. Humanity First draagt bij om naast de benodigde behoeftes, een manier te creëren waarbij de geholpen individu voor zichzelf en de gehele familie kan zorgen. Een win-win situatie naar onze zeggen, want ''Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag, leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven''. Om dit mogelijk te maken draagt Stepbystepclothing.com een steentje bij en doneert daarom 5 procent van uw aankoop. 

© 2015 STEP BY STEP CLOTHING

GRATIS BEZORGING BOVEN €60,- | 14 DAGEN RETOUREN/RUILEN | LEVERING 1 - 4 DAGEN | WEKELIJKS NIEUWE COLLECTIE

Nieuwe klant.

Een account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Verder

Terugkerende klant.